De railing

IMG_5553     IMG_5551     IMG_5535
IMG_5563     IMG_5574

Deze is gemaakt van messing buis 2 mm rond en massief 1 mm rond. De staanders worden in een boormal voorzien van een gaatje van 1 mm en aan de bovenkant een uitholling van 2 mm. In het gaatje word een op maat gemaakte draad van 1 mm geschoven en aan de bovenkant de buis van 2 mm. In de railing is ook de regenwater afvoer van het dak verwerkt, de buizen lopen door tot in het dak en dienen tevens ter ondersteuning. Als het geheel is uitgericht kan alles worden vast gesoldeerd. De bolders, gemaakt van massief messing rond 4 mm en een draadje van 1 mm, worden op een versteviging in de boordwand geplaatst welke is gemodelleerd uit Ureol blok materiaal.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Voet en Fietsveer Mon Ami Arcen-Lottum - Henk. Bookmark the permalink.

Comments are closed.