de railing langs de bakken

De railing langs de bakken lijkt in beginsel eenvoudig een wandje met op regelmatige afstand spanten. Maar er blijken ook nog een tweetal leidingen te lopen waardoor de spanten ook nog een gat moeten hebben om deze leidingen te herbergen. De leidingen worden op regelmatiege afstand aan de wand vastgezet met beugels tenminste in werkelijkheid. Hoe doe je dat in model op micro vorm. Ik heb het opgelost door polystyeen strippen te snijden en deze weer in blokjes te verdelen die de lengte en breedte hebben van de beugels. Daarna heb ik met de soldeerbout de leidingen warm gemaakt en in de polystyreen blokjes gedrukt zodat er zich als het ware een soort beugel vormt. Op de foto’s kun je het een en ander volgen.

beugelsspantopname leidingenrailing langs bakken met drukleidingen

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.