De Mast (2)

 

Nu de mastophanging aangebracht is op de roef, kan de mast verder afgewerkt worden. Dat betekend antennes en de verlichting aanbrengen. Vier grote lampen, drie kleine lampen, de kloot, een antenne op de bovenzijde, een antenne aan de achterzijde etc. etc. De armaturen voor de vier grote lampen heb ik gekocht, maar de kleine armaturen heb ik niet op de juiste maat kunnen vinden. Daarom ze maar zelf gedraaid uit een kunststof blokmateriaal. De glazen zijn gemaakt uit een rietje. Dit was noodzakelijk om genoeg ruimte te hebben voor de lamp. Uit proeven bleek het rietje bestand tegen de hitte van het brandende lampje. Bovenstaand de mast nog zonder spriet antennes en de armaturen voor de verlichting. Deze breng ik als laatste aan na het lakken.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.