Dek en romp op elkaar gelijmd

 
     

Na diverse keren te hebben uitgesteld, en keer op keer weer getwijfeld of ik nu wel alles had gedaan wat nodig was, toch maar dek en romp op elkaar gelijmd. Maar niet alvorens het geheel te hebben afgewaterd in de badkuip. Bleek dat voorin ca. 1.5 kg lood en achterin ca. 1 kg lood nodig was. Verder zijn er de nodige kabels en schakelaars aangebracht die straks nodig zijn om het geheel te kunnen laten functioneren. Eerst de beide helften opgeruwd en daarna de romp ingesmeerd met epoxyhars. Deze hars heeft een verwerkingstijd van ca. een uur. Tijdens het mengen kun je hem op dikte brengen met glasvezelpoeder. Dus tijd genoeg. Na het insmeren met hars van de romp, het dek geplaatst en verzwaard daar waar nodig om de beide helften goed aan te laten sluiten. Als laatste de overtollige hars verwijderd. Nu maar afwachten tot het geheel droog is.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.