Railing aan stuurboordzijde

 

271 273 274 278
285 281 283 293

De stuurboordzijde van de railing is in grote lijnen gelijk aan de bakboordzijde. Een rek voor de reddingsmatten is niet aanwezig, maar in plaats daarvan is er een loopplank bevestigd aan de railing. Maar dat is een eenvoudige ophanging die later nog altijd kan worden aangebracht als de loopplank gereed is. Ben ook hier aan de kant van de klep begonnen met het aanbrengen van de railing. Het over een bepaalde lengte aangebrachte schutbord onder aan de railing is op dezelfde manier en van het zelfde materialen gemaakt en aangebracht als aan bakboordzijde. Verder zijn er de haken aangebracht voor de reddingsboeien, de houder voor de vlag en de twee scharnieren voor het hekje aan de achterzijde.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.