Start aanmaak romp

Gelet op het gewicht, besloten om de romp van 1 mm dik ABS materiaal te maken. Maar omdat dit niet erg stabiel is, eerst vier wanden gemaakt van MDF en verstevigd met ribben. Het laatste gedaan om ze goed en stabiel haaks te kunnen vastzetten op een plaat met kleine lijmtangen. Vervolgens de vier buitenzijden aangemaakt en de vier hoeken. Deze zijn uitgevoerd in kunststof blokmateriaal. Eerst de vier hoeken aan de uiteinde van de lange zijde verlijmd. Daarna de MDF wanden op de juiste maat gezet, de vier buitenwanden van de romp tegen de MDF wanden geplaatst en alles verlijmd. Vervolgens in de bodemplaat de uitsparing gemaakt voor de plaats waar de schroeven geplaatst worden. Toen dit gereed was de de gehele bodem aangebracht. De buitenzijde kon nu afgewerkt worden.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.