Ton is me voor

te waterOp een mooie woensdagavond 30 juli. Dus zit ook ik aan onze vaarvijver. Wat schetst mijn verbazing komt daar die Ton Driessen met de splijtbak aan. En wat nog erger hij geeft de splijtbak de doop. Eerst wordt er even rondgevaren met de splijtbak. rondje varenOok het openen van de boot om zijn lading te lossen wordt geprobeerd met veel succes. En zoals jullie op bijgaande foto’s kunt zien heeft hij ook nog zand bij zich want die baggerboot is nog lang niet klaar dus improviseren maar. zand laden zonder baggerHij gooit een behoorlijke hoeveelheid zand in de boot en vaart er weer het water mee op. met zandladingEven later gaat de boot zich splijten en wordt de lading gelost. Schitterend gezicht. de lading wordt gelost dus de boot splijt zichEn voor diegenen die er niet bij waren op bijgaande foto’s kunnen jullie het een en ander volgen.  

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.