Reling bovenzijde speciebok

afbeelding-248 afbeelding-247 afbeelding-250 afbeelding-232

Deze reling is bij de Friesland vastgezet aan de omkastingen van de aandrijving. Dit is bij het model wel te doen maar dan kom je later niet meer bij de aandrijving als er problemen zouden ontstaan. Daarom moest er een oplossing gevonden worden om deze railing demontabel te maken. Aan de stuurboordzijde was dit niet zo moeilijk. Gelijk met het afnemen van de bovenkap van omkasting gaat ook de railing mee. Aan bakboordzijde was dit minder eenvoudig. Aan deze railing in ook de reling van de trap bevestigd. En er diende zich nog een probleem aan. Op het moment dat ik de omkasting wilde weghalen, ging dit niet omdat de reling in de weg zat. Na veel passen en meten besloten om een stuk uit de omkasting te halen en dit vast te maken aan de speciebok. Hiermee kon de reling vastgezet worden en kon de omkasting verwijderd worden.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.