vloerbedekking

Hallo beste lezer,

Van ons lid Ger Holtermans kwam de vloerbedekking voor onze Amsterdammer.  De Gar heeft een dek van noppen. Deze noppen zijn met een lasapparaat op regelmatige afstand van elkaar op het dek aangebracht. Dus hier helpt geen riffelblech, tranenplaat o.i.d.

Nu heeft Ger daarvoor een oplossing gevonden. Hij heeft een kistje gemaakt waar een gaatjes printplaat ingelegd kan worden. In de bodem van het doosje heeft hij een pvc  buis gemaakt. Deze wordt aangesloten op een stofzuiger.  Zodat er in alle gaatjes een neerwaartse luchtstroom ontstaat.

Op de gaatjes printplaat wordt een plastic folie gelegd, en tot slot wordt met een föhn de folie zo gelijkmatig als mogelijk verhit. Door de onderdruk wordt de folie strak tegen de printplaat getrokken en waar de gaatjes zijn, wordt de folie naar binnen getrokken. Klaar is onze vloerbedekking.

De foto’s verklaren veel meer danimg_4274img_4272 bovenstaande woorden.

 

 

 

 

 

 

img_4275img_4276

 

 

 

 

 

 

img_4280img_4284Wordt vervolgt.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.