stroomlijn

Hallo beste leden,

Er zit duidelijk schot in de romp van ons Amsterdammertje. Het positief ziet er nu prachtig gestroomlijnd uit. Ook zijn details aangebracht die later het bouwen zeer vereenvoudigen. Onder de deklijn zit nu een driehoek van voor tot achter. Verder is de voor- en achterkant ter hoogte van de deklijn voorzien van details. Ook is de rompsteven voorzien van een vierkante lijst (een duwijzer). Aan de achter onderzijde kun je rond de schroef ook het een en ander aan kleine details zien die zijn aangebracht door John. Hij vertelde woensdag jl. dat de romp zover was dat hij glad gemaakt kan worden. Dus de vorm is de vorm zoals hij nu is.

18-11-09-00518-11-09-007

 

 

 

 

 

 

De romp heeft nu ook een steuntje gekregen zodat hij recht staat en je een betere indruk krijgt hoe hij eruit ziet. Het dek is ook voorzien van een rechthoekige opstand die direct achter de bolder is te zien. De naam van dit dekluik is mij nog niet bekend en ook niet waar het voor dient. Verder is het dek in de vorm geschaafd zie de vele krullen.  Allemaal details die het bouwen straks zeer aangenaam maken. Ik heb er een paar foto’s van John bijgeplakt.

18-11-001

Dan is het stoommachine project, wat ik in mijn vorige bericht melde, door vier mensen geadopteerd. Dus komt ons Amsterdammertje ook onder stoom te liggen, en gaat het op onze vijver erg dampen.

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.