Railing verlaagd achterdek (1)

 

300 304 309
311 310 312

Op het verlaagd achterdek is een railing aangebracht met tussen de scepters metalen schotten. Aangezien het dek op die plaats vrijwel gelijk ligt met het wateroppervlak, is het groen uitgeslagen en vaak glibberig. Omdat het bij werkzaamheden kan leiden tot gevaarlijke situaties, heeft men om veiligheidsredenen na de bouw van het pont hier alsnog een railing aangebracht. Deze scepters zijn voorzien van bevestigingsstrippen, waar de platen aan vast gemaakt worden. Eerst de scepters gemaakt en daar in twee rijen onder elkaar een strip gelegd en deze vast gesoldeerd aan de scepters. Na het afwerken van de soldeerplekken de scepters gescheiden en de strippen op lengte gemaakt en vorm gegeven. Daarna de railing gebogen en gezet. Vervolgens de scepters in de daarvoor aangebrachte gaten gelijmd met seconden lijm en de railing vast gesoldeerd aan de scepters. De platen tussen de scepters breng ik pas aan nadat het geheel is afgewerkt. Kom anders met afwerken moeilijk overal bij.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.