Uithouders voor kleppen.

 
Begonnen met het maken van de uithouders. Om ze alle vier in de juiste stand en op hoogte te brengen, heb ik een plank genomen waar de romp op bevestigd kan worden en gepositioneerd. Op de plaats waar de uithouders komen, zijn ruggen geplaatst. De bovenzijde van de ruggen is de hoogte van de uithouders en tevens de hoek tot de romp. Daarna de vier uithouders aangemaakt, zonder de bovenkant. Deze blijft voorlopig open omdat vanuit de bovenzijde de draad die aan de  klep wordt bevestigd en door een messing buisje loopt, aangebracht moet kunnen worden. In een later stadium komt ook nog het mechanisme in de uithouders om de slagbomen te kunnen bedienen. Dat betekent dat het aanbrengen van messing buisjes, mechanisme voor de hefbomen etc., allemaal in een keer gemonteerd moeten worden. Daarna kan pas de bovenzijde worden aangebracht.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.