Varen ????

Hallo leden en andere belangstellenden,

Ja nu zullen jullie denken waar heeft die het over heeft hij een stuk overgeslagen. We waren met de bouw trouwens onder dek bezig.

Nou we wilden eens kijken wat er allemaal in kan voordat hij zinkt. Nou dat was heel wat. De besturing zat erin en het dek werd er met elastieken opgeklemd. Henk deed het direct op ons water wat een vertrouwen. En ik heb mijn schip op mijn vijver uitgetest. Er bleek nogal wat in te gaan voordat de waterlijn bereikt wordt.

En het ziet er een beetje benauwend uit. Hoewel het varen ermee toch veel vertrouwen voor de toekomst gaf.  Zoals je op de bijgevoegde plaatjes kunt zien heeft de boot een prachtig vaarbeeld. In de toekomst zal het een welkome aanvulling zijn op onze vloot.

Je kunt op de foto’s zien wat er zoal aan lood in de diverse ruimen geplaatst is.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.