Schijnwerpers tegen en op dak kajuit.

Tegen de achterzijde en op het dak van de kajuit zijn schijnwerpers aangebracht. Omdat het mij maar niet lukte er te vinden die qua afmetingen en uiterlijk voldeden, ben ik zelf maar aan de slag gegaan. Gelukkig zijn het er maar twee. Gekozen voor het materiaal ureool. Gelet op de afmetingen (10 x 5 mm) gaf het wel het nodige gepiel. Begonnen met de bodemstrip en de twee zijkanten op maat te maken. Daarna de zijkanten met secondenlijm vast gezet tegen de bodem. Vervolgens de vier kopse kanten bevestigd tegen de bodem. Het geheel tegen de schuurschijf op maat gemaakt. Om het lampje diep genoeg in de behuizing te krijgen, is met een klein freesje de bodem nog iets uitgehold. De achterzijde is door middel van handmatig schuren vorm gegeven. Een lamp staat boven op de beugel die op de kajuit is aangebracht. Daar is plek genoeg. Maar die tegen de achterkant moet dusdanig geplaatst worden, dat zonder problemen de kajuitdeur nog open en dicht gaat. Na het nodige pas- en meet werk is  ook dit gelukt. Nu nog afwerken, het lampje en de bedrading aanbrengen, glaasje plaatsen en monteren.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.